۱۳۹۲ اردیبهشت ۹, دوشنبه

با خروج پ ک ک از ترکیه اورمیه و تبریز در تیر رس مستقیم تروریسم کرد قرار گرفت

برابر اخبار واصله اوجالان سرکرده پ ک ک و حزب عدالت و توسعه ترکیه به رهبری رجب طائب اردوغان که سکان رهبری ترکیه را در دست دارد به توافقات مهمی رسیده اند که یکی از نتایج آن خروج دستجات مسلح از ترکیه به مقصد کشورهای همسایه می باشد. مقصد عمده پ ک ک ارتفاعات قندیل در عراق ، مناطقی از سوریه که کردها در آنجا سکونت دارند از قبیل قامیشلی و حلب و مناطق مرزی مجاور ترکیه و در نهایت ارتفاعات مرزی آزربایجان جنوبی ، استان آزربایجان غربی و در مسافتی کمتر از 40 کیلومتری اورمیه قلب تپنده آزربایجان می باشد.

۱۳۹۲ اردیبهشت ۱, یکشنبه

دارلک ده نه اولدو- سولدوز هفته سی موناسیبتیله بیر یازی


فروردین آیینین 31نجی گونو 1358گونش ایلی سولدوز واقعه سینین قانلی گونلرین خاطریمیزه گتیریر. بو مناسیبته غربی آزربایجان مودافعه کومیته سی هر ایل اوردیبهشت آیینین بیرینجی هفته سین سولدوز هفته سی ایعلان ائدیبدیر. من اوز نوبه م ده نچه ایلدیر چالیشمیشام  یازی لار یازماق لا بو گونلرین خاطیره سین دیری ساخلاییب الیم دن گلدیی قدر کورد تروریسمی و تروریست لرین آزربایجان توپراقلارینا تاماح گوزلرین خالقیمیزا عیان ائدیب میلتیمیزین داهادا آییق اولمالارینا آزجیق دا اولموش اولسا یاردیم ائده م .

تایماز اورمولو GünazTVده سولدوز واقعه لرینی دانیشدی

آزربایجان ایشچیلری رئداکتوری تایماز اورمولو دونن 30 اردیبهشت گونو سولدوز ساواشینین ایل دونومو آخشامی و سولدوز هفته سی موناسیبتیله "سولدوز دا کورد تروریست لرینین جینایت لری " عینواندا پروگرام دا ایشتراک ائتدی.
بو پروگرام دا سولدوز ساواشی ، قارنا فاجعه سی ، تورک ایستیلاسینین تاریخچه سی ، تورک ایستیلاسینین بوگونکی ایستراتژیلری و بیزیم وظیفه لریمیز دانیشیلدی.

۱۳۹۲ فروردین ۳۱, شنبه

جنگ سولدوز (نقده ) 1358- 31فروردین: لیست شهدا


متاسفانه در این جنگ نابرابر و غافل گیرانه اعضای حدود 120 خانواده ترک توسط گروههای مسلح کرد قتل عام شدند که اسامی و آمار دقیق کشته شدگان تاکنون از سوی دولت ایران اعلام نشده است.در سایه تحقیقات میدانی  و اظهار مطلعین قسمتی از اسامی  کشته شد گان این جنگ نابرابر گردآوری و منتشر شده است که به شرح ذیل می باشد:

۱۳۹۲ فروردین ۲۹, پنجشنبه

ايسكو خان - تایماز اورمولو

31فروردين1358 سولدوز فاجيعه سي هفته سي و شهيد دوشنلرين پاك روحلارينا ايتحاف انقلابدان سگيز دوققوز ايل قاباق ، اورمونون صائيب مدرسه سينده  ادبي ريشته سينده درس اوخوردوم، بعضي مالي محدوديت لر اوزره مجبور اولدوم درسي ياريمچيليق بيراخيب و هاوا قووتلري (نيروي هوايي) همافرليقي (چاووش لوق ليسه سي) نه يازيلام . هر حالدا سيناوي باشاريلا گچديكدن سونرا مني نيظاما قبول اديب و تهراندا فني رسته سينده تعليماتا باشلاديم .

۱۳۹۲ فروردین ۲۷, سه‌شنبه

به مناسبت 31 فروردین سالروز جنگ سولدوز و هفته سولدوز در آزربایجان

قارنا روستايي است در هفت كيلومتري شهرستان سولدوز(نقده) . طبق ادعاي احزاب كرد نيروهاي سپاه پاسداران در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۵۸ شمسی برابر با ۲ سپتامبر ۱۹۷۹ به اين روستا حمله و تعدادي بين 39تا 68نفر را به قتل مي رسانند.انگشت اتهام به سوي غلامرضا حسني نماينده امام و امام جمعه اروميه متوجه ميشود. جهت درك بهتر اوضاع بايستي كمي در مورد وقايع ديگر منطقه و آرايش سياسي و مواضع طرفين درگيربه مرور اطلاعاتي در اين مورد بپردازيم.

به مناسبت 31 فروردین سالروز جنگ سولدوز و رسیدن هفته سولدوز- تصاویر تکان دهنده از واقعه جنگ تروریسم کورد علیه اهالی تورک سولدوز(نقده) - بهار

این مطلب قبلا در همین وبلاگ در تاریخ 5 مارس 2012 درج شده
بود که به علل تکنیکی در اینترنت متاسفانه تصاویر قابل مشاهده نمی باشد.لذا عکس ها دوباره آپلود شده و متن عیناً در همین جا درج می گردد.درج و یاد آوری چنین وقایعی نه برای انتقام که برای جلوگیری از تکرار آن می باشد :

۱۳۹۲ فروردین ۱۸, یکشنبه

آن مولود شوم نگاهي به تاريخچه و پيدايش پ. ك. ك و پژاك

متاسفانه در سایه بی توجهی آزربایجانیها و علی رغم تجربیات بسیار تلخ صد سال اخیر و وقوع قتل عام های متعدد علیه ملت تورک آزربایجان از طرف افراطیون ارمنی و کرد اکنون گستاخی تروریست ها به حدی رسیده که احزاب تروریستی و جنایتکار دمکرات و کوموله در پیام نوروزی 1392 بخش های عمده ای از آزربایجان را کردستان می نامند

۱۳۹۲ فروردین ۱۳, سه‌شنبه

تبریز مرکز تخریب بناهای تاریخی آزربایجان

شهر تبریز به عنوان بزرگ ترین شهر آزربایجان و پایتخت تاریخی آن مورد نفرت پان فارسیسم و شعوبیه است . تاریخ از طرف پان فارسیسم موضوع عمده ای برای تحریف بوده است و بناهای تاریخی مانع عمده ای برای دروغ سازی شعوبیه می باشد. از این رو بایستی به تخریب آن پرداخت. بنای شمس العماره ، باغ صاحب دیوان و اپرای تبریز از بناهای تاریخی هستند که توسط پان فارسیسم و شعوبیه تخریب شدند. در زیر به اختصار به معرفی سه بنای عمده مربوط به دوران قاجاریه که اولی و دومی در زمان رضا شاه و سومی در زمان رژیم اسلامی ایران تخریب شدند می پردازیم :